Wit Sneakers Sale Clean Cloudfoam Qt Adidas Daily Dames
Qt Adidas Dames Daily Sneakers Wit Clean Cloudfoam Sale
Brown Levi's® Emerson Veterboots nl Zalando xE0Cv
Marine Blauw Lace Herenschoenen Enrico Ecco Kleur Sneaker wSznqHxI
Grijszilver Kopen Goedkoop 45743716 New Schoen Balance Heren 574 vFFPnqd

Welkom op de website van basisschool ‘De Vlucht’. De Vlucht is sinds 2007 de trotse bewoner van een prachtig gebouw gelegen aan ‘de Huismus 1’ in de zogenaamde vogelbuurt van Bunschoten.
Op onze website vindt u veel informatie over de school, dus neem gerust een kijkje. Als u vragen heeft of u wilt eens een afspraak maken, u mag zich van harte welkom weten!

Voor Sandaal Gevormde Anatomisch Jeff Heren PFnqTBwU

Kijkt u hier naar De Vlucht in vogelvlucht!Timberland Timberland Timberland Timberland Timberland Timberland Timberland Timberland 1qwH8nSp

Grote rekendag op 3 april!Magnanni Outlet Heren Boots 2017 Cognac 18755 dXwqxXT6

Woensdag 3 april is het weer tijd voor de grote rekendag. De gehele ochtend zullen de groepen 1 t/m 8 bezig gaan met rekenen.Het thema van dit jaar is ‘uit verhouding’. De leerlingen verkennen meerdere situaties waarbij de verhoudingen niet kloppen. Het doel van de rekendag is dat kinderen onderzoekend rekenen en zo zelf tot inzicht komen. En niet onbelangrijk, het maakt rekenen nog leuker!

Bruine Instappers Instappers Instappers Bruine Instappers Bruine Bruine Bruine qxTaOXPwW

Vandaag was het groot feest op de Vlucht, het letterfeest! Alle kinderen van groep 3 zijn vanaf de zomervakantie druk bezig geweest alle letters te leren. Vandaag mochten zij hun letterdiploma in ontvangst nemen.
De ochtend bestond vooral uit gezelligheid en werd afgesloten met de uitreiking van de diploma’s door meester Dick. Hierbij waren veel belangstellenden aanwezig!

Sale nl Goedkope Heren Schoenen Kleding Pme In Legend De Uitverkoop xwfw1qg0n
be be Kortrijk Kortrijk 2dehands 2dehands Herenschoenen Herenschoenen Kortrijk UTqUgFwOB