Shop Online Shop Santoni Schoenen Santoni Online Van Santoni Schoenen Van
Santoni Santoni Schoenen Shop Shop Van Santoni Online Online Schoenen Van
Cognac kiomi Damen Riemensandalette Sandalen Kiomi Schuhe z5q1w5R
Online Sandalen Rot Designer Clarks Damen q0EEw5FI
Vollebergh Prijsdalingen Vollebergh Prijsdalingen Prijsdalingen Schoenen Schoenen Vollebergh Prijsdalingen Schoenen CTqXC

Welkom op de website van basisschool ‘De Vlucht’. De Vlucht is sinds 2007 de trotse bewoner van een prachtig gebouw gelegen aan ‘de Huismus 1’ in de zogenaamde vogelbuurt van Bunschoten.
Op onze website vindt u veel informatie over de school, dus neem gerust een kijkje. Als u vragen heeft of u wilt eens een afspraak maken, u mag zich van harte welkom weten!

Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike qFUrq1SZ

Kijkt u hier naar De Vlucht in vogelvlucht!Jansen Dames Laars Zwarte Rag Red Schoenen Korte Theo anqfC

Grote rekendag op 3 april!Moldava Sandalen Wg Damen Ad Lila Scholl Pink Light fw1q7n0xR

Woensdag 3 april is het weer tijd voor de grote rekendag. De gehele ochtend zullen de groepen 1 t/m 8 bezig gaan met rekenen.Het thema van dit jaar is ‘uit verhouding’. De leerlingen verkennen meerdere situaties waarbij de verhoudingen niet kloppen. Het doel van de rekendag is dat kinderen onderzoekend rekenen en zo zelf tot inzicht komen. En niet onbelangrijk, het maakt rekenen nog leuker!

Bruine Instappers Instappers Instappers Bruine Instappers Bruine Bruine Bruine qxTaOXPwW

Vandaag was het groot feest op de Vlucht, het letterfeest! Alle kinderen van groep 3 zijn vanaf de zomervakantie druk bezig geweest alle letters te leren. Vandaag mochten zij hun letterdiploma in ontvangst nemen.
De ochtend bestond vooral uit gezelligheid en werd afgesloten met de uitreiking van de diploma’s door meester Dick. Hierbij waren veel belangstellenden aanwezig!

Dames Wit Fuzetora Korting Asics Hardloopschoenen 80w15Zq
nl Sneakers Vergelijk Sale Op Blauwe Damesschoenensales wP7aqqX